Top Editors Choise of Photography Magazine March 2021.

Fotoserie ‘Food’ in samenwerking met @Juulz gemaakt als eindresultaat van de training Next Level bij @Irisvalentinaphotographer.

Tevens Silver Award in de categorie Children van International Photographers Awards en publicatie in Zoom.nl Magazine (foto 1)

Hieronder de serie ‘4 Jaargetijden’ geïnspireerd op het werk van Mucha uit 1896.

Als kind hing de poster van Lente op mijn kamerdeur en Zomer op die van mijn ouders.
Ik ben dus opgegroeid met deze beelden uit de Jugendstil periode. Nog steeds is het een van mijn favoriete kunststromingen.
Met dank aan Nienke Michelle, Florence, Janneke en Nina

Onderstaande serie maakte ik in 2021, een onstuimig jaar voor velen van ons.

Voor mij betekende het ook een innerlijke reis….

Grief

I want to cover up my pain

My inner circle as a fortress

Letting go in love

Parents in memory

Dreams

You can fly

Discovering a new life purpose

Explore, nurture and grow

Ik maak zelfportretten waarbij het niet gaat om mij als persoon, maar om een vrouwfiguur af te beelden. Dit zijn de beelden die ik het meest recent heb gemaakt:

Shelter

Support

Hope

Support
Een foto die ik maakte in een klein mangrove bos in de omgeving van Haacht in België. Soms kom je op plaatsen die erom vragen om een foto te maken. Gelukkig was ik voorbereid en had ik mijn jurk en apparatuur bij me. Het was nog koud en ik gleed bijna weg terwijl ik de stap maakte naar de boom toe, maar het is gelukt!
Voor mij verbeeldt deze foto de kracht die je kunt (her)vinden door het contact met de natuur, maar ook en voor mij persoonlijk nog belangrijker: de steun van mijn partner, familie en goede vrienden, die er is als ik deze nodig heb.

Marja van Noort

Vlissingen

 

Tel. 06-16274091

info@marjavannoort.nl

KvK 67585396